Consultem el sisap-eCAP?

El sisap-eCAP és l’aplicació web vinculada a l’eCAP on els professionals de l’atenció primària consultem els resultats dels nostres propis indicadors i, en alguns casos, els llistats de pacients que incompleixen els criteris definits per cada indicador.

L’aplicació funciona des del juny del 2006 quan es va estrenar amb només l’EQA. De mica en mica, s’han anat afegint més continguts, com els resultats de l’EQPF (que no calcula el SISAP, però), l’accessibilitat, les poblacions, les IT, les tires reactives, el control de TAO, la demanda aguda i l’EQD, entre d’altres.

Tota aquesta informació està organitzada al sisap-eCAP a partir de diferents pestanyes  (són els títols blaus que es veuen a la imatge):

pantalla_sisap_ecap

La pestanya d’informació més visitada és la de l’EQA.  Ja des del primer any, el nombre d’usuaris que consultaven l’EQA almenys un cop al mes va créixer ràpidament. Dels 1.989 usuaris inicials al juny del 2006 va passar-se a una mitjana estable de més de 5.000 usuaris amb diferents pics estacionals, com es pot veure al gràfic extret de l’article sobre l’EQA .

evolucio_accessos

Actualment, sembla que el nivell d’interès per l’EQA es manté i que no mostra signes d’esgotament. En aquest sentit, cal destacar que al juny del 2013 han consultat aquesta informació un total de 5.993 usuaris únics. A més, durant el 2012, la mitjana d’usuaris únics va ser de 5.557 i amb una mitjana de 15.429 accessos mensuals (2,78 accessos per usuari i mes). El mes del 2012 que va registrar més accessos fou el novembre (22.687 accessos i 6.555 usuaris únics) i els que menys en van tenir van ser l’agost i el febrer (11.074 i 11.387 accessos i 4.623 i 4.829 usuaris únics respectivament).

A banda de l’EQA, les altres informacions també són força consultades com es pot observar en la següent taula on es mostren les mitjanes d’accessos mensuals de les principals pestanyes de l’aplicació sisap-eCAP els anys 2012 i 2013 (aquest últim fins al mes de juny).

accessos

Així, tenint en compte totes les consultes a les diferents pestanyes de la web, la mitjana d’accessos al sisap-eCAP l’any 2012 va ser de 32.607 accessos mensuals. Aquest nombre és similar al del 2013, amb una mitjana de 31.501 accessos mensuals.

Finalment, cal destacar que els nous continguts que s’han incorporat recentment, així com la socialització de l’eina (twitter), van sumant usuaris i accessos de mica en mica, a mesura que són coneguts pels professionals. Per exemple, en el primer mes de publicació de l’EQD la seva pestanya va tenir 1.721 usuaris únics i 3.209 consultes; però en només una setmana de juliol del 2013 l’EQD ja ha registrat 2.102 accessos.

Aquesta entrada s'ha publicat en Anàlisi, Inici i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Consultem el sisap-eCAP?

  1. Joana Hernandez Millan. MF EAP Garraf rural ha dit:

    He detectat una incidència en l’Objectiu 18 EQA: Tabac, abstinencia en pacients de risc.
    Pacient que en IA consten com no fumadors amb paq/any =0 (de fa mesos), segueixen constan a la llista . No sé com fer-vos arribar foto pantalla per que ho constateu i verifiqueu.

  2. si9sap ha dit:

    Gràcies pel comentari. De tota manera per a incidències concretes hauries de posar-te en contacte amb el teu tècnic de salut del territori. En cas necessari, ell contactarà amb el SISAP seguint el circuit que hi ha establert. Moltes gràcies!

  3. Retroenllaç: Consultem el Sisap-EAP? | SI9SAP

  4. Retroenllaç: Ja es poden delegar les pantalles del SISAP a altres metges | SI9SAP

  5. Retroenllaç: La Wiki té (sovint) la resposta | SI9SAP

Deixa un comentari