Consultem el Sisap-EAP?

Fa unes setmanes us explicàvem l’ús que es feia del sisap-ECAP Professionals. Avui us volem parlar de l’ús del sisap-EAP. El sisap-EAP és la plataforma del SISAP on els directors dels Equips d’Atenció Primària (EAP), els tècnics de salut i altres estructures de gestió (SAPs, gerències territorials i àmbits d’atenció primària) poden consultar diferents informacions a nivell d’EAP. De la mateixa manera que passa al sisap-ECAP Professionals (la plataforma on els professionals assistencials consulten les seves dades) el sisap-EAP s’actualitza cada mes:

Pel que fa als accessos, cal destacar que tots els usuaris han accedit com a mínim una vegada al sisap-EAP l’any 2013. A més, la mitjana d’usuaris únics per mes ha estat de 542,8. A continuació, us presentem un gràfic amb l’evolució del percentatge d’usuaris que com a mínim han entrat un cop cada mes aquest any.

evolucio

Si mirem el nombre d’accessos totals, en l’any 2013 hi ha hagut 47.114 accessos a les informacions del sisap-EAP, amb una mitjana de 4.711 accessos mensuals. El mes amb major número d’accessos ha estat el mes d’octubre (5.720) i el que menys n’ha tingut el mes d’agost (2.868). La mitjana d’accessos per usuari és de 79,58 accessos l’any (7,9 accessos mensuals per usuari). Aquesta mitjana anual, però, és diferent entre directors d’EAP (104,7 accessos anuals) i altres nivells de gestió (54,55 accessos).

En definitva, creiem que tots els usuaris consulten de forma freqüent les informacions del sisap-EAP.

Aquesta entrada s'ha publicat en Anàlisi, Inici i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s