WikIndicadors: Tot el que vols saber del SISAP

Fa un parell d’anys va néixer WikIndicadors amb l’objectiu de posar a disposició dels nostres usuaris la documentació necessària per entendre els processos i indicadors que calcula el SISAP.

WikIndicadors és una pàgina web en format wiki i, per tant, en constant construcció. La wiki només és accessible des de la intranet de l’Institut Català de la Salut (ICS) i recull la definició i descripció de la majoria dels nostres indicadors i productes. A més, la wiki està enllaçada a les principals aplicacions del SISAP perquè tots els professionals puguin accedir-hi en el moment de revisar els seus resultats. D’aquesta manera, per exemple, els professionals assistencials poden consultar els criteris de càlcul de qualsevol dels indicadors de l’EQA des de la seva pàgina del sisap-eCAP.

Tot i que encara hi ha alguns productes i processos que no estan detallats a WikIndicadors, des del SISAP s’intenta que quan apareix un nou indicador aquest tingui la seva fitxa a la wiki. Així, quan fa unes setmanes vam publicar l’EQD, tots els usuaris tenien disponibles les fitxes detallades dels subindicadors.

La creació i constant ampliació de WikIndicadors ha estat útil per diferents motius. D’entrada, ha posat a l’abast de tots els usuaris els criteris de càlcul de tots els indicadors i, per tant, qualsevol persona pot saber exactament què s’està mesurant. A més, ha servit perquè els usuaris ens fessin notar que en algun indicador calia afegir algun criteri que no s’estava tenint en compte. Finalment, l’existència de la documentació ha disminuït el número de consultes que ens preguntaven com es calculava un indicador en concret.

Per tot això, ens sembla que WikIndicadors és un producte positiu i necessari que hem de continuar desenvolupant perquè estigui tan complet i actualitzat com sigui possible.

Exemple de la pàgina principal de WikIndicadors:

Wiki

Aquesta entrada s'ha publicat en Inici, WikIndicadors i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a WikIndicadors: Tot el que vols saber del SISAP

  1. Retroenllaç: Canvis en l’EQA de l’ASSIR | SI9SAP

  2. Retroenllaç: La campanya de vacunació antigripal al SISAP | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s