Col·laboració amb indicadors d’infermeria

background-conceptual-contemporary-271265

Com ja sabeu, des del SISAP estem permanentment dissenyant i calculant indicadors d’ajuda i millora de la pràctica clínica.

Tot i això, la creació d’indicadors no té cap utilitat sense que ens assegurem del seu bon funcionament. Per això, abans de presentar nous indicadors necessitem comprovar que realment funcionin i siguin útils.

Cada vegada arribem a més i més àmbits, i anem fent créixer els indicadors en més categories professionals. Des de fa un temps estem treballant en la creació de nous indicadors d’infermeria, i en la revisió i ordenament dels que ja teníem dissenyats anteriorment.

És per això que volem assegurar-nos que treballem perfectament aquest àmbit. I sabem que no hi ha ningú que en sàpiga més que les mateixes persones professionals d’infermeria. Ningú sap tan bé com funciona el col·lectiu professional, com és la pràctica d’infermeria i com funciona cada territori i les seves dinàmiques. Per aquests motius considerem que la vostra opinió és de vital importància per poder tenir uns indicadors vàlids i efectius.

Us fem una arribar una proposta: si esteu interessats en ajudar-nos, ens seria de molt interès trobar col·laboradors per la revisió de propostes dels indicadors d’infermeria. Si voleu participar-hi, ens ho podeu fer saber a través de la bústia del SISAP, o a través del correu electrònic sisap@gencat.cat.

Aprofitem també per recordar-vos que si ho voleu, podeu ajudar-nos també amb el disseny del procés d’EPOC. Podeu contactar amb nosaltres a través de la mateixa bústia o correu electrònic.

Moltes gràcies a tothom.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Col·laboració amb indicadors d’infermeria

  1. Retroenllaç: 12 de maig, Dia Internacional de la Infermeria | SI9SAP

  2. Retroenllaç: Resum de novetats del 2018 – Indicadors d’infermeria | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s