Nou indicador informatiu de pediatria

black-and-white-blank-empty-218443.jpg

Seguim treballant en la confecció de nous indicadors. Com fem regularment quan en tenim de nous, avui us en en presentem un d’informatiu per a pediatria. Es tracta de l’indicador Tractament de l’asma adequat a la gravetat.

 

L’indicador calcula el Percentatge de nens de 6 a 14 anys, amb diagnòstic actiu d’asma que porten el tractament adequat segons el grau de gravetat de la mateixa. Ens ha semblat rellevant aquest calcular aquest indicador, ja que el tractament adequat a aquests graus de gravetat redueix el nombre d’aguditzacions i el risc d’una agudització greu.

EQA1105 – Tractament de l’asma adequat a la gravetat – Per consultar-ne els detalls, podeu visitar aquesta pàgina al nostre portal de documentació d’indicadors.

Recordeu que aquest indicador té caràcter informatiu per ara, això vol dir que no dona punts en l’EQA global.

L’indicador s’ha construït seguint els criteris de gravetat de l’asma d’acord amb la Guia de pràctica clínica de l’asma infantil de l’ICS (Alba Moreno F, Buñuel Alvarez C, Fos Escrivâ E; Moreno Galdó A, Oms Arias M, Puig Congost M, Ridao Redondo M, Sanz Borrell L, Torregrossa Bertet MJ); La guia GEMA 4.2. Guia española para el manejo del asma, i la British guideline on the management of asthma.

Com us comentem sempre que ampliem el repertori d’indicadors, us volem recordar que si teniu propostes d’indicadors que creieu que poden ser interessants d’afegir a l’EQA, no dubteu en enviar-nos-les, tant en pediatria com en MFiC, infermeria o odontologia.

Les seguirem valorant i afegint en funció de cada cas.

Moltes gràcies per la participació!

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s