Canvis en indicadors a l’EQA d’Odontologia

L’altre dia un comentàvem que havíem publicat el primer EQA de 2018, i que hi havia canvis en alguns indicadors. Avui us volem detallar alguns canvis en indicadors d’Odontologia.

Hem introduit tres canvis importants:

El mes de maig ja vam apuntar canvis en aquest indicador. Després d’estudiar el cas, aquest indicador deixa de ser informatiu, i passa a tenir una ponderació del 20%

En el cas d’aquests dos indicadors, s’amplia la finestra de detecció a 16 mesos (abans era de 15). A proposta d’alguns odontòlegs, aquest canvi s’ha fet per tal de contemplar tot el curs escolar, per contemplar alguns casos en que es fes la revisió bucodental escolar durant el mes de setembre

08-02-2018 Canvis EQA Odonto 2018

A part d’agraïr-vos les propostes i participació, us volem recordar que en cas de qualsevol incidència o comentari que tingueu, ens ho podeu seguir fent arribar. A més, si teniu propostes d’indicadors que creieu que poden ser interessants d’afegir a l’EQA, les seguirem valorant i afegint.

Esperem que us siguin de gran utilitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Canvis en indicadors a l’EQA d’Odontologia

  1. Retroenllaç: Nou indicador a l’EQA d’ASSIR | SI9SAP

  2. Joan ha dit:

    Els càlculs que feu dels EQA sobre les revisions de 7 i 12 anys penalitzen al professional ja que hi ha molts nens que no es revisen al CAP ni van a les escoles pròximes al centre del odontòleg.
    Perquè hem de trucar aquests pacients, contradint la protecció de dades del pacient, i que voluntariament han decidit sota la voluntat dels pares de no fer la revisió o fer-la per exemple en un privat?
    Perquè s’ha de penalitzar al dentista per quelcom que no depèn de la seva feina, si no de la voluntat del pacient a visitar-se?

Deixa un comentari