Reposicions d’estiu (4): coneixes l’Epidades?

sea-beach-holiday-vacation

Coneixes l’Epidades? Aquesta pregunta que encapçalava un post del 15 de novembre del 2013 encara la podríem fer avui. El coneixes? Si és que sí, perfecte. Si no, sempre podeu rellegir aquest post on us el presentàvem en societat (amb un cert retard, tot s’ha de dir).

Coneixes l’Epidades? Post del 15 de novembre del 2013

“Avui us volem parlar d’un dels productes del SISAP desenvolupats l’any passat [es refereix a l’any 2012], el Sisap-epiDades. Es tracta d’una intranet d’informació epidemiològica de la població catalana assignada a equips d’atenció primària (EAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS).

L’objectiu del producte és donar una visió general de la població en la seva composició i en la distribució dels seus problemes de salut, així com en l’estat d’alguns indicadors de salut, tot aprofitant la informació generada pel seguiment de la gestió clínica dels EAP de l’ICS. A més de la visió general de la població de l’ICS, també permet aprofundir a nivell dels territoris fins a arribar a les àrees bàsiques de salut.

Aquesta informació la poden consultar els directors d’EAP, tècnics de salut i altres estructures de gestió i està en funcionament des del juliol del 2012.

A continuació podeu veure una imatge de l’aspecte del Sisap-Epidades.

Des del mes de gener del 2013, s’ha comptabilitzat una mitjana de 8,76 accessos anuals per usuari. Cal tenir en compte que es tracta d’unes informacions que acostumen a variar poc mes a mes i, per tant, el període entre consultes és més ampli que el d’altres dades del Sisap.

Esperem que la informació present al Sisap-Epidades pugui ser interessant a l’hora de tenir una visió general de la població de l’ICS.

Per a més informació podeu visitar l’apartat de Sisap-Epidades que trobareu en aquest mateix blog, dins de la pàgina “Productes”.”

Aquesta entrada s'ha publicat en Inici, Uncategorized i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s