Anàlisis destacades dels EAP

De què es tracta?

Comencem una nova secció on periòdicament afegirem alguna dada d’anàlisi que pugui ser interessant en l’actual context amb les dades de cada usuari (EAP, SAP, Àmbit).

Con hi accedim?

La trobareu a la pàgina d’inici de Longview, a la nova pestanya “Anàlisi Destacada”

També es pot accedir des de la pantalla d’inici del SISAP-ECAP per professionals, a la icona de dades del teu equip.

Primera anàlisi sobre models d’atenció i longitudinalitat

La primera anàlisi que volem compartir mostra com ens hem organitzat en pandèmia i el seu impacte sobre la longitudinalitat.

Degut a la pandèmia els EAP han hagut de canviar les seves organitzacions  assistencials  per donar resposta a la COVID-19. En molts casos s’ha centralitzant l’atenció en agendes comunes d’atenció a malalts respiratoris, urgències i altres per tal de disminuir els riscos de transmissió de la malaltia. 

Us mostrem una anàlisi gràfica d’aquesta organització durant els mesos pre pandèmia (octubre 2019 – febrer 2020), el període  pandèmic  (març 2020  – març 2021)  i el període a partir del mes d’abril en el que sembla que entrem en una fase de remissió gràcies a la vacunació.

Com ho interpretem:

. Es veu com partim d’una situació organitzativa en el conjunt d’EAP  d’un 80% de la població atesa en agendes lligades al seu professional de referència, metges o infermeres (línia verda)  i un 20% en agendes comunes (línia vermella).

. Al lockdown entre els mesos de març i maig aquesta relació va canviar completament (35/65%).

. Als mesos de juny i juliol va millorar, possiblement per la millora epidemiològica i va a tornar a un increment de les visites comunes, especialment el mes d’agost segurament en relació al període vocacional.

. En l’actualitat i des de fa mesos hi ha un augment progressiu de les visites en agendes UBA sense arribar encara a nivells pre pandèmia.

. Si ens fixem en la línia de la longitudinalitat veiem com la seva evolució ha estat descendent des que es va començar aquest canvi organitzatiu amb una tendència a l’estabilització els últims mesos.

Us animem a que mireu les dades del vostre EAP. I com cada EAP és un mon diferent, properament us  mostrarem diferents exemples d’organitzacions on es veu molt bé aquesta relació entre organització i longitudinalitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Anàlisi, Inici i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s