Vols venir a fer la rotació amb nosaltres?

rotacio2.jpg

Si ets resident de R3 o R4 de MFiC, pots demanar de fer una rotació amb nosaltres. Si t’interessa el món de les dades sanitàries, la seva anàlisi, interpretació i veure la pràctica clínica des de perspectives diferents. Estaràs amb un equip  multidisciplinari on veuràs professionals clínics, informàtics, evidència científica, bases de dades, indicadors clínics i ampliaràs els teus coneixements en diversos àmbits.

Les rotacions amb nosaltres són d’una durada d’un mes, com a mínim, i la jornada és de 35 hores setmanals repartides en 5 dies a la setmana i 7 hores al dia, preferiblement en horari matinal. Tot i això, podràs combinar-ho flexiblement amb guàrdies, cursos i tutories sense cap mena de problema.

Per què et pot interessar fer la rotació amb nosaltres

  • Coneixeràs el procés de de gestió, recerca, explotació i presentació de dades sanitàries dirigides als professionals o directius de l’Atenció Primària.
  • Coneixeràs la informació presentada pel SISAP centrada en la qualitat assistencial. Això t’ajudarà a saber-la interpretar i plantejar actuacions en conseqüència del que n’obtinguis.

Contingut i tasques a desenvolupar

Durant el mes (com a mínim) de rotació, aprendràs tot el procés de la presentació de dades sanitàries dirigides als professionals o directius d’AP. Treballaràs en projectes reals amb nosaltres i se t’assignarà un projecte i t’anirem guiant per tots els passos de la nostra feina:

rotacio1

També aprendràs a interpretar les dades que hi ha publicades del teu equip: dades clíniques, socioeconòmiques i demogràfiques i, a partir de les conclusions, fer una proposta d’actuació.

Acompanyaràs al teu tutor o altres col·laboradors en les seves tasques diàries, veient com es treballa en equip, com es preparen reunions, informes, presentacions, jornades, difusió en blocs i xarxes socials… Si la rotació és més llarga, pots treballar en projectes  més extensos, i també podem assignar projectes en funció dels interessos i capacitats de cada resident, o valorar propostes que ens feu en començar la rotació.

En tot moment estaràs tutoritzat i supervisat per un dels responsables de la rotació i per un col·laborador en funció del projecte que se t’assigni. Tindràs un ordinador a la nostra sala amb tot el necessari per poder dur a terme les tasques de la rotació.

Si tens més dubtes, no dubtis en enviar-nos un correu a l’adreça de correu electrònic sisap@gencat.cat o consultar la documentació de la Unitat Docent de l’ICS.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Vols venir a fer la rotació amb nosaltres?

  1. Josep Casajuana ha dit:

    Molt bona proposta. Felicitacions per la idea!!!

  2. Elias Casals ha dit:

    Penso igual que en Josep. M’ha tret les paraules de la boca. Molt bona proposta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s