Inaugurem l’EQA horitzontal

Ja teniu disponible la nova pantalla de visualització de l’EQA d’adults: l’EQA horitzontal. Fa unes setmanes us demanàvem la vostra opinió sobre quina de les pantalles crèieu que us permetria gestionar millor els vostres pacients. El 58% dels que vàreu respondre vàreu escollir la nova pantalla de l’EQA horitzontal.

Per veure l’EQA en la nova pantalla heu de clicar sobre la casella “Eqa horitzontal” situada a la part superior de la pantalla de l’EQA.

3

Les característiques diferencials de la nova pantalla són que:

  • Els 43 indicadors es poden veure en una sola pantalla.
  • Els indicadors es mostren en files agrupats en 10 problemes de salut.
  • Les caselles dels problemes de salut es mostren ombrejades en colors en funció dels resultats dels indicadors integrants del grup.
  • Els resultats que es veuen per defecte són el nombre de pacients no resolts. També es pot visualitzar el resultat, la detecció, la resolució i el % de variació respecte el gener.
  • Les caselles dels valors es mostren ombrejades per indicar la seva situació respecte l’ICS. Per exemple, si a la població assignada atesa d’una metgessa de família hi ha 5 pacients amb cardiopatia isquèmica o insuficiència cardíaca que no porten tractament amb betablocadors i el color de la casella és verd, vol dir que la metgessa té menys pacients no resolts en aquest indicador respecte l’ICS.
  • Els indicadors amb problemes en la detecció del problema de salut s’identifiquen quan el codi de l’indicador està ombrejat en color gris.
  • Els indicadors de qualitat diagnòstica es mostren en la segona columna al costat dels problemes de salut.

L’accés a la definició reduïda i ampliada de l’indicador, així com l’accés a l’evolució mensual i a la comparació amb l’EAP, també estan disponibles a la nova pantalla.

Respecte els llistats de pacients, teniu disponibles dos tipus de llistats nous a més del llistat clàssic, que us els explicarem detalladament en la següent publicació.

De moment l’EQA horitzontal només està disponible per l’EQA d’adults. Per l’EQA de pediatria estarà disponible més endavant.

Esperem que aquesta nova pantalla us sigui útil per gestionar millor els vostres pacients.

Aquesta entrada ha esta publicada en EQA, Inici, Pantalles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Inaugurem l’EQA horitzontal

  1. Retroenllaç: Nous llistats des de l’EQA horitzontal | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s