Millores en els llistats de pacients amb covid19

En les properes setmanes anirem fent canvis a les pantalles del SISAP-ECAP dels casos de COVID19 per adaptar-nos als diferents canvis de protocols, codis diagnòstics… que hi ha hagut des de la primera onada.

El primer canvi que hem fet, és que es visualitzin d’entrada només els casos COVID19 actius, és a dir aquells que tenen el diagnòstic obert, però de com a màxim 60 dies d’evolució. 

També hem canviat la data inici del cas. Actualment estem considerant l’inici d’un cas confirmat de COVID19 el dia del diagnòstic fins 14 dies abans de la data de la PCR+, per descartar els diagnòstics no confirmats de la primera onada, ja que a primària no es disposava de PCR i només es confirmaven els casos hospitalaris.

En el llistat de casos, veureu que ara en comptes dels dies d’evolució surt la data de diagnòstic, però si us poseu a sobre de la data, us donarà els dies d’evolució. 

Per tal de poder seguir disposant dels casos antics, ja siguin tancats o per evolució de més de 2 mesos, disposareu d’un menú desplegable, on podreu seleccionar els que voleu veure. Properament, a més a més, us farem una pantalla al DBS amb totes les variables relacionades amb la COVID19 on també podreu consultar l’històric.

Qualsevol comentari que tingueu al respecte, si us plau, ens el feu arribar al SISAP. Ens és molt útil el vostre feedbak.

Tablero, Paso, Uno Al Otro, Siguiente, En Una Fila
Aquesta entrada s'ha publicat en Inici, Llistats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s