Llistat de treballadors sensibles a coronavirus

Des d’avui a les pantalles de SISAP-ECAP hi trobareu un nou llistat. Es tracta d’un llistat on hi trobareu les persones treballadores amb especial sensibilitat (TES) en relació a la infecció per coronavirus SARS-Cov2 que estiguin en situació d’incapacitat laboral temporal.

Captura

El llistat mostra CIP i nom del pacient, data de baixa, alta, estat (oberta/tancada) i dies de durada. A la darrera columna podeu marcar el pacient com revisat, botó desar i el pacient quedarà guardat en una Llista de pacients revisats. Entrant en aquesta Llista de pacients revisats, podeu reactivar pacients al Llistat de treballadors sensibles al coronavirus. Per a professionals podeu generar un recordatori a l’ECAP.

*El codi recomanat és el C01-Z29.8 (s’ha creat un codi thessaurus específic TREBALLADOR ESPECIALMENT SENSIBLE PER COVID-19, que trobareu en el menú desplegable).

D’acord amb les directrius del Ministeri de Sanitat, s’han definit com a grups vulnerables per a la COVID-19 les persones amb diabetis, malaltia cardiovascular, inclosa hipertensió, malaltia hepàtica crònica, malaltia pulmonar crònica, malaltia renal crònica, immunodeficiència, càncer, embaràs i majors de 60 anys, seguint l’estat de coneixements actuals i el principi de precaució. Malgrat aquesta classificació, la decisió final ha de ser fruit d’una avaluació individual que tingui en compte l’estat de salut de la persona, així com les condicions de treball i tasques a realitzar.

D’acord amb aquestes instruccions, es podran revisar i avaluar aquests processos d’IT quan es desenvolupi el final de la fase II i s’iniciï la fase III, en funció del nivell de risc de transmissibilitat per a la finalització d’aquests processos d’IT, moment en que procediria l’alta per reincorporació laboral.

Esperem que aquest llistat us resulti d’utilitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Inici, Llistats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.