Llistats de pacients amb dependència energètica per a Treballadors Socials

Hem introduït una nova funcionalitat a les pantalles de SISAP-ECAP per als Treballadors Socials dels Equips d’Atenció Primària. Es tracta de llistats de pacients amb condició de dependència energètica. A la pantalla principal de SISAP-ECAP, a  sota del menú d’inici, trobareu l’opció per accedir al llistat:

Llistat pacients dependencia energetica

D’acord amb la instrucció 06/2018 de CatSalut i la Llei 24/2013, “cal protegir aquelles persones físiques que requereixen el subministrament d’energia elèctrica, al seu domicili habitual, per a l’alimentació d’un equip mèdic indispensable per mantenir-se amb vida”. En aquesta línia, en el llistat trobareu informació dels pacients amb alertes de dependència energètica (pacients amb teràpia respiratòria domiciliària, amb bombes de que requereixen recàrrega de bateria, diàlisis automatitzades…) i si se’ls ha realitzat el cribratge i l’informe corresponent.

A la pantalla hi trobareu el CIP del pacient, el nom, la data de l’alerta de dependència energètica i dels informes corresponents. A més, podeu marcar les caselles de les columnes finals per afegir una visita recordatori a ECAP, o si ho necessiteu, marcar els pacients com a revisats per a que no apareguin en el llistat. Un cop hagueu marcat els checkbox que vulgueu, heu de fer clic al botó Desar de la part superior del llistat.

Dependencia energètica

Si trobeu qualsevol incidència, la podeu notificar a través de la bústia de la part superior de la pantalla. Esperem que us resulti d’utilitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Llistats de pacients amb dependència energètica per a Treballadors Socials

 1. Lourdes ha dit:

  Gracies per poder fer accessible la informació!!!
  Amb la situació actual d’alarma i la situació de vulnerabilitat econòmica en que es poden veure les famílies en aquets temps, penso que poder accedir al llistat i preveure + informar los que poden tenir dret a que no els tallin el subministrament energètic a banda si el rebut el poden pagar o no es una tasca que calia fer …

  A mes crec que es una forma de treballar el contínuum assistencial, allò prescrit per un especialista –normalment al Hospital-, que des de AP es pugui treballar e informar a les famílies …
  Gracies !!

 2. Sílvia ha dit:

  Hola,
  Respecte als informes de dependència energètica,
  Ahir estava mirant com es feia i em sorgeix un dubte: Atès que ara mateix hem d´evitar visites que no siguin estrictament necessàries al cap, si envio a tots aquells pacients dels que disposem del seu correu electrònic l´informe tal com surt de l´ecap, aquest informe no surt signat, per tant entenc que no serveix.
  Per tal de no fer servir altres circuïts que comporti centenars de trucades i visites innecessàries a l´ambulatori, no es podria fer que aquest document surti amb la signatura igual que els informes mèdics ?
  Salutacions

 3. Lourdes ha dit:

  bon dia, si crec que la proposta de la Sílvia es molt encertada, si ja passa amb altre documents que es fan des de l’eina de l’ECAP, per que aquest ha de ser diferent ????

  Gracies !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s