Actualització dels llistats de pacients assignats amb diagnòstic de Covid-19: viure sol i factors de risc

Com les darreres setmanes, seguim amb la publicació dels llistats de pacients assignats amb diagnòstic de Covid-19. Hi podeu seguir accedint des de la vostra pantalla principal de SISAP-ECAP, on a la part inferior esquerra us apareixerà (en cas que tingueu pacients assignats amb aquests diagnòstics) un requadre amb l’opció “Llistats pacients Coronavirus”.

image001 (2)

Avui us informem d’una nova actualització d’aquests llistats per afegir-hi més informació que pugui resultar d’utilitat.

  • S’ha afegit un camp on es marca si el pacient té el diagnòstic codificat de “viu sol”.
  • S’ha inclòs un camp amb el nombre de factors de risc dels pacients. Passant-hi el cursor per sobre, ens apareixerà un menú especificant quins són
  • També hem inclòs un cap referit a les IT dels pacients. Aquí també s’especifica el nombre de dies de durada. En el cas d’aquelles superiors a 14 dies, se’ns marcaran de color vermell. D’igual manera que amb els factors de risc, passant el cursor per sobre la cel·la, se’ns desplegaran els detalls

image002

És possible que durant el transcurs dels propers dies aquesta pantalla segueixi tenint actualitzacions i canvis, us en seguirem informant a mesura que es vagin desenvolupant.

Aquesta entrada s'ha publicat en Inici i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.