Actualització dels llistats de pacients assignats amb diagnòstic de Covid-19: pneumònies

La setmana passada us vam anunciar la publicació dels llistats de pacients assignats amb diagnòstic de Covid-19. Hi podeu accedir des de la vostra pantalla principal de SISAP-ECAP, on a la part inferior esquerra us apareixerà (en cas que tingueu pacients assignats amb aquests diagnòstics) un requadre amb l’opció “Llistats pacients Coronavirus”.

image001 (2)

Avui us informem d’una nova actualització d’aquests llistats per afegir-hi més informació que pugui resultar d’utilitat.

Hem inclòs una columna a la taula on podeu veure si els pacients del llistat també tenen registrat un diagnòstic de Pneumònia i hi veureu la data de diagnòstic. També hem inclòs una nova columna especificant si al pacient se li ha demanat una radiografia i la data de petició, que trobareu al costat de la data de petició de la prova PCR.

Captura de pantalla 2020-03-27 a les 11.00.54

El format del llistat és el mateix que fins ara, però amb aquesta informació ampliada. Podeu navegar-hi amb normalitat, retirar pacients del llistat i recuperar-los com fins ara, i si feu clic al títol de cada columna, podeu ordenar-ne els resultats. 

Per últim ja hi ha la bústia habilitada per enviar incidències en els casos que es considerin oportuns. 

És possible que durant el transcurs dels propers dies aquesta pantalla segueixi tenint actualitzacions i canvis, us en seguirem informant a mesura que es vagin desenvolupant.

Aquesta entrada s'ha publicat en Inici i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.