Canvi de codis diagnòstics a CIM10MC

Des de final de juny i durant aquest mes de juliol l’ECAP està fent el canvi de codis diagnòstics CIM10 per actualitzar-los a codis CIM10MC. Si teniu interès en el nou sistema de catalogació, teniu més informació en aquest enllaç. A efectes pràctics, el catàleg de diagnòstics s’ha ampliat considerablement, tot i que en una immensa majoria de casos els diagnòstics antics del CIM10 tenen una correspondència directa amb els CIM10MC.

Tot i això, es pot donar el cas que el canvi pugui afectar algun registre de dades que estiguem tenint en compte en els indicadors que calculem. Alguns codis diagnòstic poden agrupar-se ara de manera diferent i afectar registres que ja estiguessin fets, i pot, per exemple, fer incloure o excloure incorrectament pacients en alguns indicadors. Estem treballant activament per monitoritzar els indicadors, detectar i corregir afectacions que es puguin donar amb aquesta actualització i poder-los resoldre amb la mínima alteració possible.

Malgrat tot, pot haver-hi casos com indicadors amb n més petites que triguem més a detectar-los. Si us trobeu amb alguna anomalia o canvi brusc de resultats en algun indicador, podeu comunicar-nos-ho a través de la bústia. Indiqueu-nos de quin indicador es tracta, expliqueu-nos el canvi que hagueu vist i expliqueu-nos detalladament el cas.

20190701.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Canvi de codis diagnòstics a CIM10MC

  1. Retroenllaç: (Resolt) Problema tècnic al web Diagnosticat | SI9SAP

  2. Retroenllaç: Canvis en els indicadors ATDOM | SI9SAP

  3. Retroenllaç: Què és el data science? | SI9SAP

Els comentaris estan tancats.