Nova pantalla amb informació d’agendes

Una de les maneres més tradicionals de planificar i organitzar-se la feina és apuntant les coses en una agenda. De fet, si fem una mica de memòria, segurament la majoria de nosaltres en teníem i omplíem una a l’escola quan érem petits. D’aquesta manera, podem recordar les cites i tasques a fer si estan degudament anotades, i passant les pàgines podem veure i organitzar-nos el futur. Però les agendes també poden fer una funció inversa com és poder mirar amb retrospectiva la quantitat i volum de feina que hem realitzat.

A la consulta ens passa el mateix amb les agendes de visites. Ens permeten veure distribuïdes en el temps les visites que hem de fer, els forats disponibles i organitzar la feina durant  el dia.

Per això creiem interessant disposar d’una nova pantalla on poder consultar les dues coses, com és aquesta que podreu trobar al menú principal del SISAP-ECAP:
Agendes.png

A la primera taula, Forats disponibles, hi podeu veure els forats d’agenda que hi ha disponibles per programar en cada dia i tipus de visita. Si hi veieu un -2, per exemple, vol dir que aquell dia encara hi ha dues visites lliures disponibles per programar. Si hi veieu un 0, voldrà dir que totes les visites disponibles d’aquell dia ja estan programades. Les xifres en gris i entre parèntesi són els forats reservats per la capa vermella i es compten per separat. Si per exemple veieu  0 (4), significarà que s’han programat tots els forats d’agenda d’aquell dia i se n’obriran quatre més amb la capa vermella. Si situeu el cursor sobre qualsevol número de visites, us apareixerà el nombre de visites programables i programades.

A l’apartat d’oferta, podeu veure quantes visites de cada tipus hi ha ofertades a les vostres agendes per cada dia. No s’hi comptabilitzen visites inserides, espontànies ni de capa vermella, només els forats d’agenda oberts i per quin tipus de visita.

Per últim, a la taula de visites realitzades hi haurà un seguiment de les visites realitzades per tipus cada dia, tant programades com espontànies i inserides. Tingueu en compte que les dades d’aquesta pantalla s’actualitzen diàriament i no en temps real, de manera que si voleu mirar les visites disponibles o realitzades, feu-ho com a mínim l’endemà o els números no seran precisos del tot. A més, teniu els menús a sobre de les taules per desplaçar el calendari endavant o enrere un dia o una setmana.

Davant els dubtes generats, volem aclarir que la pantalla de moment està disponible per a professionals de Medicina de Família i Infermeria, durant el 2019 es desenvoluparà també per professionals de Treball Social, Odontologia i ASSIR.

Esperem que us sigui de molta utilitat!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Nova pantalla amb informació d’agendes

 1. Elias Casals ha dit:

  Qui té accès a aquesta informació? Jo entro i no veig res d’això.

  • si9sap ha dit:

   Bona tarda, gràcies per l’interès. La pantalla de moment està disponible per a professionals de Medicina de Família i Infermeria, durant el 2019 es desenvoluparà també per professionals de Treball Social, Odontologia i ASSIR.

   • Elias Casals ha dit:

    Doncs crec que seria bo millorar el redactat del títol per no donar peu a interpretacions errònies “Nova pantalla amb informació d’agendes per a metges”. De fet, ni tan sols tinc clar despré de l’aclariment si els pediatres també són inclosos o no.

 2. Anna Fàbrega ha dit:

  Bon dia.
  Crec que és una bona eina i iniciativa. Però m’agradaria saber com és que les agendes de pediatria són les úniques que en queden excloses.
  Gràcies.

 3. Ana Altaba Barceló ha dit:

  Bon dia: crec que pot ser molt util per coneixer la nostra oferta i demanda. Crec que tambe estaria be saber els pacients que no acudeixen.
  Salutacions

 4. Nuria ha dit:

  Bon dia,
  Veig que el dia que fem urgències (agenda de reforç) o fem l´agenda d´un altre company consta que hem fet 0 visites (i són dies que fins i tot hem doblat…). És així?
  Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s