5 paraules sobre… indicadors

WordCloud

Les paraules són, (a més d’un poema de Salvador Espriu), la manera com ens presentem, expliquem i entenem el món. I una vista ràpida sobre les paraules ens pot ajudat a fer alguna interpretació sobre l’univers propi que creem al SISAP.

Per exemple, si agafem les paraules dels títols dels indicadors  documentats al nostre portal, ens sortiria un llistat i un núvol de paraules com el de la imatge. D’aquest llistat d’exemple, les paraules més repetides són

  • Pacients 
  • Diagnòstic
  • Tractament
  • Fàrmacs
  • Anys

Els qui teniu ja certa noció d’indicadors i dades, reconeixereu aquest petit llistat i l’associareu ràpidament al títol d’alguns indicadors de l’EQA, o potser també a la pràctica clínica. A l’apartat del blog de “qui som?” hi podeu trobar una explicació breu de qui som i què fem, però si volguessim explicar en profunditat de quins elements fa falta informació sobre la pràctica clínica, aquestes cinc paraules serien imprescindibles.

Si voleu llegir més sobre el tema de les paraules, el seu significat i la pràctica clínica, aquí podeu trobar (en anglès) una publicació de recerca sobre el llenguatge de les històries clíniques en hospital, i com el tipus de llenguatge que s’hi utilitza pot afectar la pràctica de diferents professionals.

I aprofitant paraules i més paraules, moltes gràcies per anar-nos llegint i pel suport

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s