Resum de novetats del 2018 – EQA dels ASSIR

novetats ASSIR

Seguin amb la línia de publicacions anteriors, us portem un resum de novetats per temes. Avui, els canvis més significatius que hi ha hagut en l’EQA dels ASSIR durant el que portem de 2018 segurament ja n’estareu al corrent, però per si us n’ha passat algun per alt, aquí els teniu:

Ja  estava inclòs a l’Acord de Gestió i ara també a l’EQA, l’indicador té com objectiu millorar el número de dones embarassades que estan correctament vacunades contra la tos-ferina, ja que això es trasllada directament en resultats de salut del nou nat. D’altra banda, en el cribratge de clamídia hi ha un grau alt d’evidència (grau de recomanació A) sobre els beneficis que comporta la realització d’aquest cribratge.

A l’EQA 9211  fins ara es demanava el registre del mètode anticonceptiu en les dones ateses per ASSIR entre 13 i 26 anys. En el canvi que introduit, el límit d’edat superior s’ha allargat fins als 55 anys. Pel que fa a l’EQA9214, es demanava sol·licitar serologia VIH a totes les dones menors de 46 anys  que havien tingut un diagnòstic nou d’ITS en els últims 12 mesos. Amb la modificació, s’ha eliminat aquest límit d’edat.

Us informarem de nous canvis en el moment en que n’apliquem, i recordeu que si teniu qualsevol dubte o incidència, ens ho podeu notificar a través dels canals de comunicació habituals.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s