Canvis en indicadors de l’EQA d’ASSIR

Us volem informar d’alguns canvis introduit alguns canvis en 2 indicadors l’EQA d’ASSIR, de l’apartat de ginecologia, que s’han aplicat recentment:

En aquest indicador fins ara es demanava el registre del mètode anticonceptiu en les dones ateses per ASSIR entre 13 i 26 anys. En el canvi que s’ha introduit, el límit d’edat superior s’ha allargat fins als 55 anys, ja que la prevenció d’embarassos no desitjats és important en qualsevol moment en què hi hagi capacitat reproductiva. D’aquest indicador s’exclouen les dones que estan histerectomitzades.

821642

En el cas d’aquest indicador, anteriorment es demanava sol·licitar serologia VIH a totes les dones menors de 46 anys  que havien tingut un diagnòstic nou d’ITS en els últims 12 mesos. Amb la modificació actual, s’ha eliminat aquest límit d’edat, ja que el risc de VIH davant de qualsevol ITS existeix independentment de quina sigui l’edat de la pacient.

Els canvis ja es tenen en compte per als resultats dels indicadors esmentats. Si teniu qualsevol dubte o incidència, ens ho podeu notificar a través dels canals de comunicació habituals.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Canvis en indicadors de l’EQA d’ASSIR

  1. Retroenllaç: Resum de novetats del 2018 – EQA dels ASSIR | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s