Canvis en la ponderació dels indicadors de l’EQA d’adults de 2018 en funció de la variabilitat interprofessional

Des d’aquesta setmana podeu comprovar alguns canvis en la ponderació d’indicadors dels vostres EQA d’adults individuals. Volem aprofitar aquest text per explicar-vos el canvi i per quins motius s’han realitzat.

math-formula

Les diferents direccions territorials dels àmbits d’atenció primària de l’ICS, i d’acord amb la Direcció Assistencial, han proposat portar a terme durant aquest any 2018 una modificació en la ponderació dels indicadors de l’EQA d’adults (sintètic i professionals) en els indicadors que presenten una major variabilitat entre professionals.

L’objectiu d’aquest canvi és donar un major pes global a la ponderació d’alguns indicadors per tal de dirigir els esforços dels professionals a millorar aquests indicadors i reduir l’heterogeneïtat en la pràctica clínica.

El procés actual de reponderació s’ha basat en una fórmula que aplica un factor de correcció en funció de la variabilitat observada durant l’any 2017. Els indicadors més afectats són aquells que fan referència a les activitats de prevenció quaternària, que tindran una puntuació més alta que fins ara.

Com a resum del procés de càlcul amb el canvi , en general s’observa una disminució d’un 2% (16 punts de mitjana) del resultat sintètic de l’EQA per professionals.

Si teniu algun dubte o detecteu alguna incidència amb els canvis, no dubteu a comunicar-nos-ho a través dels canals de contacte habituals: bústia, correu electrònic o comentaris en aquesta pàgina.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Canvis en la ponderació dels indicadors de l’EQA d’adults de 2018 en funció de la variabilitat interprofessional

  1. Retroenllaç: L’indicador “EQA0305 – Cessacions de tabac” torna a ser informatiu | SI9SAP

  2. Retroenllaç: Quan rebem més visites al blog? Què es llegeix més? – Lectures d’estiu 2018 (I) | SI9SAP

  3. Retroenllaç: Resum de novetats del 2018 – EQA d’Adults | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s