Canviar la visualització de resultats a l’EQA

Estem rebent preguntes sobre la visualització de l’EQA al SISAP-eCAP. En especial en l’escala de colors amb els que es presenten les dades. Per defecte, es veuen en una gamma de verd-groc-vermell, com un semàfor. Però no és la única opció ni alternativa que hi ha. De fet, sabíeu que al Japó les llums d’alguns semàfors són vermelles, grogues i blaves?

No només és un tema de gustos, cada cop hi ha més aplicatius  digitals que permeten la modificació de la gamma de colors per usuaris amb dificultats de visibilitat per problemes com el daltonisme, o per la preferència de colors més suaus que no siguin tan agressius amb la vista.

El SISAP-eCAP no és menys, i també permet configurar les opcions de visualització de resultats. A l’apartat “Preferències”, a dalt a la dreta, pots triar com veure la pantalla d’EQA.

 

opcionseqa

Hi ha 4 categories de colors, però es pot triar la que un prefereixi. Es pot escollir també la manera de marcar, si es vol amb boletes o pintant les caselles. Tant des de preferències com des de la pantalla, es pot decidir quins indicadors es volen veure: podrem triar si volem veure tots els indicadors, només els que van a DPO (en un futur) o només aquells que estarien en vermell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clicant a l’indicador es va a la pantalla de llistats on podrem veure els pacients atesos i no exclosos. També en un futur, aquesta pantalla us mostrarà més informació.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s