Dissenyant el nou EQA de procés de la Diabetis Mellitus tipus 2. Quins indicadors et serien útils en la pràctica diària?

L’any 2016 es va iniciar, amb l’EQA de la malaltia cardiovascular, una nova forma de treballar els processos de malalties més prevalents.  De cada grup de malalties o malaltia prevalent es varen definir una sèrie de dimensions, que mostren diferents indicadors de resolució, aportant una visió global del procés.

Les 7 dimensions incloses són:  qualitat diagnòstica, prevenció primària, prevenció secundària, prevenció quaternària, capacitat resolutiva en atenció primària, seguiment i resultats (tractament, grau de control i esdeveniments).

khalix

Actualment estem treballant en el procés de la Diabetis Mellitus tipus 2 i ens agradaria comptar amb la participació dels professionals assistencials d’atenció primària (medicina, infermeria, facmacologia, tècnics de salut), perquè ens transmeteu la vostra visió i necessitats en la pràctica clínica diària, per tal d’ajudar a millorar l’atenció i la salut dels nostres pacients.

Com ja hem comentat anteriorment en el blog, pots enviar-nos les teves propostes de nous indicadors a partir de la pantalla inicial del SISAP-ECAP, en el link: ‘Proposa’ns nous indicadors’, només accessible des de la intranet.

nou indicador

Cal que omplis el formulari i ens l’envies. Un cop rebuda la sol·licitud, l’analitzarem i si cal ens posarem en contacte amb qui hagi fet la proposta per acabar de polir-lo. Un cop acceptat, validarem els llistats amb un grup petit de professionals i si tot és correcte quedarà inclòs en l’EQA de Diabetis Mellitus 2.

Esperem les vostres aportacions!

Aquesta entrada s'ha publicat en EQA, Inici, Pantalles i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s