EQA per odontòleg i treballador social

Fa poc hem introduït un canvi en els EQA d’odontologia i treball social. Es tracta de calcular un sol EQA per professional. Fins ara, si un professional treballava en dues UP, tenia dos resultats d’EQA i havia d’anar canviant la UP a preferències de connexió per veure ara un resultat, ara l’altre. Molts de vosaltres ens dèieu que preferíeu tenir un sol resultat i no haver d’anar fent equilibris per veure les dades i els llistats.

FusióPerò com que els odontòlegs i treballadors socials no teniu població assignada, per decidir quines UPs us considerem per calcular l’EQA hem fet servir les visites. Així, de cada treballador social i odontòleg mirem quantes visites teniu a cada UP en els últims tres mesos. Si de mitjana teniu més d’una visita per dia (excloent festius i caps de setmana) considerem que treballeu en aquella UP i la tenim en compte pel càlcul de l’EQA. [Nota del 13/06/2016: aquest punt ha canviat per petició dels professionals assistencials. No mirem la UP on s’ha fet la visita; mirem la UP d’assignació del pacient que heu visitat] [Nota del 13/09/2016: hem tornat a revertir el canvi].

D’aquesta manera, quan entreu a veure els vostres resultats, veieu només un sol resultat independentment de la UP de connexió. En els llistats, però, us hem separat els pacients en funció de la UP d’assignació perquè us sigui més fàcil identificar-los.

Esperem que aquest canvi solucioni el problema crònic que teníeu molts de vosaltres de tenir més d’un resultat d’EQA!

Aquesta entrada ha esta publicada en EQA, Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

16 respostes a EQA per odontòleg i treballador social

 1. Elias Casals ha dit:

  Què és una UP? Unitat Productiva? O?

 2. Santiago Cano ha dit:

  Es la unidad de “facturación” generalmente corresponde a un EAP.

  • Elias Casals ha dit:

   Pero Santiago, el texto dice “Però com que els odontòlegs i treballadors socials no teniu població assignada, per decidir quines UPs us considerem per calcular l’EQA hem fet servir les visites”.
   Decidir que unidades productivas, ¿significa aquí elegir cuantos pacientes de cuantos EAPs has visitado en un periodo determinado? Siendo así, los odontólogos que habitualmente realizamos revisiones escolares y que en un mismo centro escolar visitamos en ocasiones escolares de varios EAPs deberíamos tener todos EQAs múltiples pero en cambio creo que no es así. Por lo menos en mi caso no lo ha sido nunca en más de una década… (o no me he enterado que fuera así…)

   • Santiago Cano ha dit:

    Efectiva y desgraciadamente no tenemos población asignada pero la población es la del EAP (UP). Creo que a lo que se refieren es aquellos que visitan dos o más pueblos diferentes.
    Otro problema es lo que refieres de visitar población escolar que no te corresponde en el colegio y que sin embargo quieren que realicemos como “intervención comunitaria” aunque no está claro si legalmente podemos salir del CAP ya que por eso nos retiraron el complemento de desplazamiento.
    El otro problema que afecta son las líneas pediatricas en donde incluso en ocasiones te “retiran” los niños y en otras te saturan de ellos.
    Una solución podría ser que nos pidieran un número x de niños independientemente de cual es su EAP.

   • si9sap ha dit:

    Hola

    D’entrada, moltes gràcies pels comentaris.
    Sobre els dubtes que ens planteges, cal aclarir que en el text fem servir UP com a sinònim d’EAP. Pel que fa al canvi que presentem en el post, el que hem fet és bàsicament el que t’expliquen els companys en els comentaris. Hem intentat solucionar el problema dels professionals que treballen en més d’un EAP i que volien veure un EQA conjunt (i no múltiples EQAs com fins ara).

   • Elias Casals ha dit:

    Ondia, un EAP on treballen només tres dies i cada dia treballa un professional diferent Jose Maria? Em sona ciència ficció? Com és això possible?

 3. Jose Maria Barranco ha dit:

  Buenos días, en mi caso me apuntais como dpo individual dos EAP, con el doble de individuos en el listado, en uno de ellos solo trabajo 1 dia, junto con dos compañeras más, que hacen 1 dia cada una. Si estas compañeras fueran contratadas laborales, sin dpo, tendria que asumir toda la dpo solo. Además, si realizamos la dpo del segundo EAP, creo que sería de justicia que después, en la valoración del acuerdo de gestión grupal, pudiera escoger que EAP tuviera mejor resultado, o bien hacer una media de las dos.

  • Elias Casals ha dit:

   Ondia, un EAP on treballen només tres dies i cada dia treballa un professional diferent Jose Maria? Em sona ciència ficció? Com és això possible?

  • si9sap ha dit:

   Hola

   El que hem fet és intentar que professionals que visiten en diferents EAP puguin veure els resultats conjunts. A més, però, podeu veure els llistats separats per EAP i estem treballant perquè també pugueu veure els EQA de cada EAP a més del conjunt.

   D’altra banda, l’avaluació de les DPO és un tema del territori.

   Moltes gràcies pels comentaris!

 4. Retroenllaç: EQA conjunt i per separat | SI9SAP

 5. Anna Perelló ha dit:

  Sempre i quan siguem els unics titulars dels centres totalment d’acord, pero no és just quan hem de cobrir a banda com a reforç algun altre centre d’on no en som els titulars ni podem responsabilitzar-nos de l’organització i l’assoliment dels mateixos.
  Deixar de cobrir els centres assignats per poder reforçar necessitats d’altres centres no hauria de suposar ademés un greuje perjudicial en la nostra avaluació i cal que es tingui en compte.

 6. Aurora Garriga ha dit:

  Pels odontòlegs que comparteixen població. En la nostra UP tenim.3 odontòlegs treballant. Poden tenir el seu resultat individual?

 7. Retroenllaç: L’EQA de Treball Social es reformula | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s