Ja es poden desar les consultes fetes al DBSform

Molt sovint el professional necessita repetir les consultes que ha realitzat en algun moment al DBSform per veure, per exemple, si hi ha hagut algun canvi d’un mes respecte a un altre. Fins ara, havia de tornar a seleccionar els criteris de la consulta, amb el risc d’oblidar  algun criteri posat anteriorment. Per evitar això, i d’altres situacions, s’ha afegit l’opció de desar l’estructura de les consultes per poder-les tornar a executar tantes vegades com sigui necessari.

Per fer-ho, s’ha de seleccionar els criteris de la consulta que es vulgui realitzar i guardar-la amb un nom. A l’exemple, seleccionem els pacients ATDOM a la pestanya de ‘Problemes’ i la guardem amb el nom ‘pacients ATDOM’. L’opció de desar la consulta està disponible a qualsevol de les 4 pestanyes del DBSform:

 

DBSform_1

Al fer-ho, veurem que apareix un quadre amb la relació de consultes desades, amb la data, i les opcions “Executar” i “Esborrar”.

dbsform_2

Al prémer “Executar”, apareixerà el nom de la consulta i el llistat de pacients a sota, si la consulta la realitza un professional amb població assignada, o el resum agrupat de casos, si la consulta l’executa un professional responsable d’UP, de SAP o d’àmbit. Els resultats sempre correspondran als de la base de dades que hi hagi actualitzada en aquell moment.

A cadascuna de les pestanyes del DBSform veurem els criteris de la consulta desada que acabem d’executar. En el cas de l’exemple, a més dels criteris marcats a la pestanya ‘Generals’, també està marcat el camp “amb ATDOM” de la pestanya “Problemes”.

Podem fer una nova consulta afegint o treient criteris als de la consulta desada. Per veure el nou resultat premem ‘Visualitzar’ i, si la volem desar, li donem un nou nom i premem el botó “Desar”.

Per últim, per eliminar una consulta desada premem l’opció “Esborrar”.

Esperem que aquesta nova funcionalitat us sigui útil i faciliti l’ús del DBSform.

Aquesta entrada s'ha publicat en DBS, Inici i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s