L’EQA en constant evolució

Ens han comentat vàries persones que fem una nota informativa sobre aquesta qüestió, i així ho fem.

Com hem explicat a les reunions als territoris, una de les novetats de l’EQA és que a partir d’ara estarà en constant evolució. I què vol dir això?

legoman

Doncs que tenim la intenció que l’EQA es vagi adaptant a les necessitats, evidències i propostes que hi hagi en cada moment. És per això que necessitem el vostre feedback. Hem rebut centenars de comentaris al SISAP indicant-nos errors en els indicadors, propostes de millora o inclús nous indicadors. I volem que segueixi així.

Els errors que ens envieu, els intentem solucionar tan aviat com ens és possible.

De les propostes de millora n’avaluem la seva idoneïtat i aplicabilitat i, si són petites, les introduïm durant l’any en curs. Si són modificacions que creiem que canviaran molt els resultats dels indicadors, ens les guardem pel 2015.

És per això que hi poden haver petits canvis en els criteris de compliment dels indicadors, o a quina població apliquen, sobretot perquè ens feu arribar exclusions  que nosaltres sense la vostra ajuda ens seria molt difícil detectar. Si els canvis són grans, el què fem és modificar l’indicador i eliminar-lo de l’avaluació, reponderant entre els altres indicadors els punts que ja no té l’indicador. Això ha passat per exemple, en l’indicador de noves estatines mal indicades (accessible només des de la intranet), i ara el teniu a l’EQA, però sense puntuació.

Intentem contestar totes les vostres propostes de forma raonada i justificada.  Per poder veure l’evolució de totes aquestes peticions, podeu accedir al document de treball del SISAP a la wiki, a modificacions pendents (accessible només des de la intranet), on podeu veure les modificacions acceptades, les pendents de discutir i les pendents d’estudiar. Quan desapareixen d’aquesta pàgina, és que ja les hem implementat i ja apareixen a l’EQA i a les fitxes dels indicadors de la wiki.

Seguim treballant, amb la vostra ajuda, perquè l’EQA sigui una eina útil per tothom.

Aquesta entrada ha esta publicada en Inici, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’EQA en constant evolució

  1. Isabel Zamora Casas ha dit:

    No està activa la llista de pacients amb hiperuricèmia assimptomàtica que no compleixen. He enviat correu al sisap fa 3 setmanes però no m´han contestat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s