Publicada la nova pantalla de resultats de l’EQA

Tal com us dèiem en el post anterior de la presentació del nou EQA, avui hem publicat una de les noves pantalles de l’EQA al SISAP. Aquesta pantalla ha sorgit de les opinions de professionals que varen opinar a través del bloc i d’una enquesta que es va enviar a diferents professionals i varen dir la seva. En el bloc varen contestar 53 persones i en l’enquesta, 33. A partir d’aquestes opinions, hem fet diversos canvis per adaptar-nos a les preferències.

Hem simplificat la pantalla EQA

Hem simplificat la pantalla EQA

En primer lloc, hem simplificat la pantalla ja que segons les opinions dels professionals hi havia massa informació. Ara només tindrem el resultat pintat en 4 tons de colors, el número de pacients no resolts i la seva evolució durant l’any, la detecció, els punts assolits sobre el total de punts i l’enllaç a la wiki. Si es passa el cursor per sobre de l’indicador, es veurà una definició resumida de l’indicador amb 3 conceptes: a qui aplica, qui compleix i qui està exclòs.

En l’enquesta vam preguntar sobre el format de la pantalla, i com que hi va haver un percentatge no despreciable de professionals amb opinions variades, el què hem fet és que es pugui triar com es vol veure la pantalla. Hi ha 4 categories de colors, però es podrà triar la que un prefereixi. Es podrà triar la manera de marcar si amb boletes o pintant les caselles.

Tria indicadors, colors i marca els desfavorables o tots

Tria indicadors, colors i marca els desfavorables o tots

Tant des de preferències com des de la pantalla, es podrà decidir quins indicadors es volen veure: podrem triar si volem veure tots els indicadors, només els que van a DPO (en un futur) o només aquells que estarien en vermell.

Clicant a l’indicador ens portarà a la pantalla de llistats on podrem veure de moment els pacients atesos i no exclosos. També en un futur, aquesta pantalla us mostrarà més informació.

Aquesta entrada s'ha publicat en EQA, Inici, Pantalles, WikIndicadors i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Publicada la nova pantalla de resultats de l’EQA

  1. Retroenllaç: Més funcionalitats a la pantalla de l’EQA | SI9SAP

  2. Retroenllaç: EQA sintètic i desactivació pacients dells llistats | SI9SAP

  3. Retroenllaç: Redecora la teva pantalla | SI9SAP

  4. Retroenllaç: Més funcionalitats a la pantalla de l’EQA | SI9SAP

  5. Retroenllaç: Publicades les pantalles de l’EQA de treball social i odontologia | SI9SAP

  6. Retroenllaç: Publicada pantalla resultats EQA pediatria | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s