Les Dades Bàsiques de Salut (DBS) per tothom

Fins ara teníem el DBSform per professionals, el DBS per responsables d’UP i finalment, aquest passat dilluns 24 de febrer, tenim el DBSform per responsables d’UP de l’ECAP que ens permet penjar llistats a professionals de l’equip.

El DBSform per professionals ens permet fer consultes sobre els pacients del nostre cupo. Les consultes es poden fer sobre dades sociodemogràfiques, de problemes de salut, fàrmacs i variables. Ens ho expliquen molt bé en aquest vídeo del bloc de l’ECAP Central.

Recordeu que aquesta pantalla és delegable entre metges per la pantalla de delegació de metges a preferències de connexió.

El DBS per responsables d’UP conté en un Access les dades anonimitzades de tots els pacients del nostre equip. Amb aquest Access es poden fer consultes i penjar-les als professionals de l’equip. Per poder fer això, s’ha facilitat als Àmbits formació des del SISAP, ja que és un procés relativament complex.

Per poder facilitar penjar llistats als responsables d’UP que ho prefereixin, hem creat el DBSform per responsables d’UP que a partir del mateix formulari que el DBSform per professionals, es puguin penjar llistats a les diferents UBA dels equips.

Estem treballant per crear un DBSform per pediatria i un altre específic amb dades que puguin interessar a infermeria. També volem que sapigueu que la vostra col·laboració és molt valuosa per nosaltres: tots els que tingueu suggeriments, si us plau, envieu-los a través de la vostra unitat tècnica que ens els farà arribar i els valorarem. Així aquesta nova eina que hem creat serà útil per tothom.

Voldríem agrair també a tots els que heu col·laborat i esteu col·laborant per fer possible el DBS.

Aquesta entrada s'ha publicat en DBS, Inici i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s