Modificacions territorials a les metes d’EQA

Avui us volem parlar d’un nou servei del SISAP que es va estrenar a finals de l’any passat: l’aplicació de canvi de metes de l’EQA.

Com potser ja sabeu, cada any el SISAP calcula per a cada professional unes metes basals de l’EQA. Aquestes metes solen ser només orientatives, ja que la potestat final per decidir-les és de cada territori. En aquest sentit, i per intentar adaptar-nos als requeriments d’autonomia de gestió dels equips, hem creat una aplicació per tal que cada territori pugui modificar les metes de l’EQA segons les necessitats de cada EAP.

Tenen accés a aquesta funcionalitat els responsables de SAP, des de l’aplicació sisap-eCAP. Allà hi figuren les metes basals calculades pel SISAP i unes opcions que permeten que des del territori es puguin modificar aquestes metes, tant la mínima com la màxima. D’aquesta manera, les metes de l’EQA es poden adaptar millor a la realitat de professionals que tenen  necessitats particulars: cupos atípics, funcions diferenciades dins dels EAP, etc.

En la següent imatge podeu veure una captura de pantalla d’aquesta aplicació:

CANVI_METES

Si analitzem l’ús d’aquesta eina en els seus primers mesos de vida ens adonem que s’ha fet servir de forma desigual entre territoris. Així, en alguns territoris s’han fet modificacions en pràcticament totes les metes,  mentre que en d’altres  no se n’ha fet cap.

Esperem que eines com aquesta contribueixin a adaptar els indicadors a les diferents realitats i dotin els EAP de més autonomia al poder modificar les metes de l’EQA dels professionals sense la intervenció de les estructures de gestió centrals.

Aquesta entrada s'ha publicat en EQA, Inici i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Modificacions territorials a les metes d’EQA

  1. Retroenllaç: Punts, metes i assoliments dels EQA sintètics 2015 a nivell professional | SI9SAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s